Friday 19 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ (15.5.2018) ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ (ΟΛΟ ΤΟ 2018)

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί αναλυτική ανακοίνωση σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών της Γαλλίας, οι οποίες θα χορηγηθούν, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, σε Έλληνες και Ελληνίδες για:

1. μεταπτυχιακές σπουδές Μ2 (ή Μ1, μόνο στην περίπτωση διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος χωρίς δυνατότητα εισαγωγής στο M2), είτε σε όλα τα επιστημονικά πεδία (εξαιρουμένων των προγραμμάτων σπουδών MBA), γαλλόφωνα ή και αγλλόφωνα (υποπρόγραμμα BGF), είτε σε ορισμένους κλάδους συνεργαζόμενων γαλλικών πολυτεχνείων και business school (υποπρόγραμμα BCS)

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Μαϊου 2018

2. μεταδιδακτορική έρευνα, σε ερευνητικά πεδία που εντάσσονται στους τομείς της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας-Γαλλίας, με προτεραιότητα στα μέλη του ελληνογαλλικού δικτύου καινοτομίας MAZINNOV και στους τομείς: Ψηφιακές Τεχνολογίες, Ενέργεια – Περιβάλλον, Γεωπονία – Αγροδιατροφή, Βιοτεχνολογίες, Υλικά,  Διάστημα και Αεροναυπηγική.

Δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων καθώς οι υποψηφιότητες εξετάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς (2018).

ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΘ