Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Ανακοίνωση του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. περί Γ΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών

Σας προσκαλούμε στην Γ’ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 31 Μαϊου 2017 και ώρα 17:30, στην αίθουσα 4Α του κτηρίου του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. (Εγνατίας 46, Θεσσαλονίκη).

  • Από τις 17:30 ως τις 18:30 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το ζήτημα της κατοχύρωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Αποφοίτων του Τμήματος.
  • Από τις 18:30 ως τις 19:30 θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση ενώ από τις 19:30 έως τις 20:30 θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων να παραστούν.

  • Όσοι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης ή Ελλάδος μπορούν να εκπροσωπηθούν με εξουσιοδότηση ή να παρακολουθήσουν τη διαδικασία μέσω skype και να ψηφίσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα τους στο email του Συλλόγου (syllogos_apofoiton@jour.auth.gr). Οι ανωτέρω εναλλακτικές λύσεις συμμετοχής θα δοθούν σε όσους δηλώσουν εγκαίρως, ήτοι έως και την 29η Μαϊου 2017, πως ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση αυτών.
  • Οι δηλώσεις Υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να αποσταλλούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email του Συλλόγου (syllogos_apofoiton@jour.auth.gr) έως και την 29η Μαϊου 2017.
  • Όσοι Απόφοιτοι του Τμήματος ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Συλλόγου αλλά δεν έχουν προλάβει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για Εγγραφή μπορούν να το πράξουν την 31η Μαϊου 2017, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
  • Όσοι Απόφοιτοι του Τμήματος ενδιαφέρονται να καταθέσουν προτάσεις σχετικά με την προώθηση των σκοπών του Συλλόγου, παρακαλούνται: α/ να τις προσκομμίσουν εγγράφως την 31η Μαϊου 2017 (σε περίπτωση αυτοπρόσωπης παρουσίας τους ή εκπροσώπησής τους δια πληρεξουσίου) ή β/ να τις αποστείλουν μέχρι την 29η Μαϊου 2017 στο email του Συλλόγου (syllogos_apofoiton@jour.auth.gr).

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να αποστείλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email του Συλλόγου (syllogos_apofoiton@jour.auth.gr).

Σημειώνεται πως τη συζήτηση για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Αποφοίτων καθώς και τη Γενική Συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν Προπτυχιακοί Φοιτητές και Μεταπτυχιακοί Φοιτητές του Τμήματος.

Με Εκτίμηση
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Πρόεδρος
Αγγελική – Ελένη Μπιτζούνη

Ο Γραμματέας
Βασίλειος Μελίδης