Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

12ο ΒΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ διοργανώνει την Παρασκευή 31/3/2017 στο εργοστάσιό της στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Ευκαρπίας) το 12ο κατά σειρά «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή».

Το «Βήμα» είναι ένας θεσμός που δημιουργήσαμε το 2002 με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας της Εταιρίας μας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση των αυριανών στελεχών της οικονομίας για τις συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και στη διεθνή αγορά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 100 φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το  Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Anatolia College και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Το θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο: «Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας»

Στο α΄ μέρος της εκδήλωσης οι  ομιλητές θα συζητήσουν με τους φοιτητές τις τάσεις, τις προκλήσεις καθώς και τις  εμπειρίες τους από το  χώρο που δραστηριοποιούνται και στο β΄ μέρος της εκδήλωσης θα συζητηθούν οι δεξιότητες που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Παρέχεται δυνατότητα πρόσβασης στην εκδήλωση με πούλμαν που θα διαθέσει η εταιρία.

Το σημείο αναχώρησης των πούλμαν θα είναι από την οδό Μανώλη Ανδρόνικου στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού Μουσείου την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 9:00 π.μ.

Στις 15:30μ.μ τα πούλμαν θα επιστρέψουν στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Θα θέλαμε να έχουμε τις συμμετοχές των φοιτητών μέχρι τη Δευτέρα 27/3/2017 και, για την καλύτερη οργάνωση, εκτός από το ονοματεπώνυμο των φοιτητών θα θέλαμε και τη δήλωσή τους σχετικά με τη χρήση του πούλμαν.

Αίγλη Τουρίμπαμπα
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος
Α.Ε ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ
Χαλκίδος 22Α, Τ.Κ 111 43
tel: 6942 460919, 210 2591 476
email: egt@titan.gr