Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρόσκληση Συμμετοχής στη “Φοιτητική Εβδομάδα”

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας,

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της «Φοιτητικής Εβδομάδας» κατά τα προηγούμενα έτη, σας ανακοινώνουμε και για φέτος την υλοποίηση του θεσμού με ημερομηνία έναρξης την 1η Μαΐου 2017.

Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, και αυτή τη χρονιά, θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, συναυλίες, αθλητικά δρώμενα, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας και όσες πολιτιστικές δραστηριότητες σκεφτούν οι ευφάνταστοι και ταλαντούχοι φοιτητές του ΑΠΘ.

Εάν είστε μέλη πολιτιστικής, επιστημονικής, αθλητικής ή άλλης ομάδας, σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο σύνδεσμο https://www.auth.gr/node/19955, έως τις 07 Απριλίου 2017.

Εάν πάλι θέλετε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων, συμπληρώστε τη φόρμα εθελοντών στο σύνδεσμο https://www.auth.gr/node/19956, έως τις 07 Απριλίου 2017.

Η παρουσία, οι ιδέες, η συμμετοχή σας και η στήριξή σας που εκφράζεται με ποικίλους τρόπους, αποτελούν σταθερή πηγή στήριξης και έμπνευσης και διασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης, κάνοντας το Πανεπιστήμιό μας ακόμη πιο δημιουργικό και προσιτό στην πόλη και τους πολίτες της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.auth.gr/student-week

Οι Πρυτανικές Αρχές