Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα Erasmus Plus

Από το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ανακοινώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής για τις μετακινήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Plus για σπουδές και για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 (https://eurep.auth.gr/el/node/607). Στο αρχείο που βρίσκεται εδώ, μπορείτε να βρείτε τα ονόματα που επιλέχθηκαν να μετακινηθούν.

Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν σταδιακά από το ΤΕΕΠ τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα (nomination emails) στα ιδρύματα υποδοχής, αντίγραφο των οποίων θα λάβουν και οι επιλεγέντες φοιτητές, ενώ για τα επόμενα βήματα παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά την ενότητα “Μετά την επιλογή” (στο δεξί μενού της σελίδας https://eurep.auth.gr/el/students/studies).

Επισημαίνεται ότι δεν έχουν εγκριθεί από το ΤΕΕΠ όλες οι αιτήσεις που εγκρίθηκαν από τους συντονιστές του Τμήματος (Δ. Δημητρακοπούλου και Α. Μπαλτζής). Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΕΕΠ, λόγω χρηματοδοτικών περιορισμών η τελική επιλογή βασίστηκε στην κάλυψη του διαθέσιμου ανά Τμήμα ποσού, βάσει της φθίνουσας ακαδημαϊκής κατάταξης των φοιτητών. Επομένως, για όποια επιπλέον διευκρίνιση σχετικά με τις αιτήσεις που δεν ενέκρινε το ΤΕΕΠ, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να απευθύνονται στο προσωπικό του.