Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Τουρισμός και ΜΜΕ: Πληροφορίες και έναρξη μαθήματος

Το μάθημα αυτό ανήκει στις επιλογές της κατεύθυνσης Δημοσιογραφίας και προσφέρεται  στο  Γ΄, Ε΄και Ζ΄εξάμηνο σπουδών και στις δύο κατευθύνσεις σπουδών (ΕΚ/ ΕΤΑΚ).  Στο πλαίσιο του μαθήματος θα μελετήσουμε το φαινόμενο του Τουρισμού, εστιάζοντας στη δυναμική του και τις επιδράσεις του στην Οικονομία, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί φέτος στις επιπτώσεις της πανδημίας στον Τουρισμό.

Φοιτητές και των δύο κατευθύνσεων θα μελετήσουν στρατηγικές επικοινωνίας και προβολής ταξιδιωτικών προορισμών στην Ελλάδα, θα παρακολουθήσουν την τουριστική ειδησεογραφία σχετικά με πανδημία και τα σχέδια επανεκκίνησης του τουρισμού, θα ενημερωθούν για τις τεχνολογίες στον τουρισμό, θα εξετάσουν τον ρόλο των κοινωνικών μέσων και θα αναζητήσουν τα δίκτυα επικοινωνίας εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Το μάθημα θα διδάσκεται κάθε Τρίτη 9:00-11:30 μέσω της πλατφόρμας zoom και το πρώτο μάθημα θα γίνει στις  6/10. 

Η αξιολόγηση των φοιτητών/τριων θα γίνει με ένα ηλεκτρονικό κουίζ μετά το έκτο μάθημα (20% του τελικού βαθμού) και μία τελική γραπτή εργασία ή συμμετοχή σε πρότζεκτ δύο ατόμων (80%). Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες θα δοθούν στο πρώτο μάθημα.

Για να σας σταλεί ο σύνδεσμος του πρώτου μαθήματος, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:
https://forms.gle/fLatt9De35vjT4zQ9

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην κλειστή ομάδα του μαθήματος στο Facebook, όπου θα αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις του μαθήματος.

https://www.facebook.com/groups/2681039688877044

Η Διδάσκουσα Φ. Γαλατσοπούλου
fgal@jour.auth.gr