Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Δηλώσεις Μαθήματων Εαρινού Εξαμήνου 2015-2016

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2015-2016 θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά (μέσω της ιστοσελίδας https://sis.auth.gr) με τη χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού (email), από 22 Φεβρουαρίου 2016 έως και 7 Μαρτίου 2016.

Εκτός από τη δήλωση μαθημάτων ΟΛΟΙ οι φοιτητές θα πρέπει να εγγραφούν ξεχωριστά στο εξάμηνο, για να μη διαγραφούν από το Τμήμα (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση).

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα γίνουν ΑΥΣΤΗΡΑ μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες της παρούσας ανακοίνωσης και δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις μαθημάτων.

Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής/τρια, για σοβαρότατο λόγο, δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη δήλωσή του/της εντός των προθεσμιών, μπορεί να κάνει εκπρόθεσμη δήλωση μαθημάτων, η οποία θα εξετάζεται από την Επιτροπή Φοιτητικών Ζητημάτων (Ε.Φ.Ζ.) και θα εγκρίνεται ή όχι ανάλογα από τη σοβαρότητα της αιτιολογίας.

Τέλος, παρακαλούνται οι φοιτητές αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία επιλογής μαθημάτων και την ηλεκτρονικής τους δήλωση, να αποθηκεύσουν σε μορφή pdf το «Αποδεικτικό Εγγραφής στο Α.Π.Θ» και να το εκτυπώσουν, καθώς αποτελεί το μοναδικό στοιχείο υποβολής της αίτησής τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ