Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Βράβευση Διακριθέντων και Θέσπιση Βραβείων Αριστείας

To 2016 το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα συμπληρώσει ενενήντα (90) χρόνια ζωής και προσφοράς στον τόπο. Ενάντια στη συνεχή υποχρηματοδότηση και, κυρίως, χάρη στις διαχρονικές και άοκνες προσπάθειες της πανεπιστημιακής κοινότητας συνεχίζονται οι διακρίσεις στον επιστημονικό, καλλιτεχνικό, πολιτιστικό και κοινωνικό στίβο, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η τελευταία αξιολόγηση κατέδειξε για άλλη μια φορά το εξαιρετικό έργο που παράγεται στο Ίδρυμά μας, καθώς και τις αστείρευτες δυνάμεις και προοπτικές του ανθρώπινου δυναμικού του.

Το Αριστοτέλειο θα τιμήσει στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που έλαβαν μια σημαντική διάκριση από τρίτους μέσα στο 2015. Αρκετές από τις διακρίσεις σας είναι ήδη σε γνώση μας, αλλά για να μην παραλειφθούν κάποιες, θα ήταν καλό να τις καταχωρήσετε στη σχετική πλατφόρμα της ΜΟΔΙΠ μέχρι 10.1.2016 (http://qa.auth.gr/el/distinctions%26events).

Ταυτόχρονα θεσπίζονται τα Βραβεία Αριστείας για τις καλύτερες επιδόσεις, σύμφωνα με τις προτάσεις της Επιτροπής Αριστείας που συνέστησε η Σύγκλητος, που θα απονεμηθούν τον Μάρτιο 2016. Σας παρακαλούμε θερμά να λάβετε υπόψη σας την επιστολή της Προέδρου της Επιτροπής Αριστείας, Καθηγήτριας Αναστασίας Ευκλείδη, σχετικά με την καταγραφή των στοιχείων σας και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων μέχρι 31.1.2016.

Προσβλέπουμε στην έγκαιρη ανταπόκρισή σας.

Οι Πρυτανικές Αρχές