Tuesday 16 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Ο ΓΓ της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Σιδέρης μίλησε στους φοιτητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ

ThesSeminar1_20.11.2015

Μια διαφορετική εμπειρία βίωσαν την Παρασκευή 20/11/2015 μία ομάδα φοιτητών (που διανύουν το 3ο και 4ο έτος των σπουδών τους) του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στο μάθημα στο οποίο ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ Δρ. Δημήτρης Γαργαλιάνος ανέλυσε τη σχέση των αθλητικών οργανισμών με τις Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Σιδέρης.

Ο γγ της Ομοσπονδίας αφού ανέλυσε τους βασικούς πυλώνες της επικοινωνιακής πολιτικής της ΕΟΠΕ δέχθηκε έναν καταιγισμό ερωτήσεων από τους φοιτητές οι οποίοι έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας μια αθλητικής ομοσπονδίας στο γνωστικό τους αντικείμενο.

Κι αυτή ακριβώς η ανταπόκριση των φοιτητών έδωσε την μεγαλύτερη ικανοποίηση στον Λέκτορα του τμήματος Νικόλαο Τσιγγίλη, ο οποίος είναι καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο την μεθοδολογία και την στατιστική των κοινωνικών επιστημών σ’ αυτή, αλλά και στους συνεργάτες καθηγητές Παναγιώτη Σπηλιώπουλο, Ελένη Τσαλκατίδου.

Κι αν οι φοιτητές του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζική Επικοινωνίας του ΑΠΘ είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να ακούσουν και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους ενός αθλητικού οργανισμού, το σίγουρο είναι ότι πλέον μπήκαν οι βάσεις για να υπάρξει μία πιο στενή συνεργασία με την ΕΟΠΕ.