Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Υποβολή δηλώσεων χειμερινού εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016

Καλούνται οι προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος να υποβάλλουν από 28 Σεπτεμβρίου 2015 έως και 12 Οκτωβρίου 2015 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, δήλωση με τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν, για το χειμερινό εξάμηνο Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016.

Η δήλωση μαθημάτων πραγματοποιείται από την ιστοσελίδα https://sis.auth.gr με τη χρήση του Ιδρυματικού σας λογαριασμού (email).

Για τους πρωτοετείς φοιτητές μετά από την ολοκλήρωση των εγγραφών, η Γραμματεία θα προβεί σε συγκεντρωτική Ηλεκτρονική Δήλωση Μαθημάτων.

Με δεδομένο ότι η δήλωση των μαθημάτων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μετά τη λήξη της παραπάνω προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις, ούτε και κατόπιν γραπτής αιτήσεως εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι που να αποδεικνύονται.

Τέλος, παρακαλούνται οι φοιτητές αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία επιλογής μαθημάτων και την ηλεκτρονική τους δήλωση να αποθηκεύσουν σε μορφή pdf το «Αποδεικτικό Εγγραφής στο Α.Π.Θ.» και να το εκτυπώσουν, καθώς αποτελεί το μοναδικό στοιχείο υποβολής της.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ