Saturday 20 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

2ο Θερινό Σχολείο ΠΣΑΤ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), μέσω της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του, διοργανώνει το 2ο Θερινό Σχολείο, από 1-4 Οκτωβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) στην Αρχαία Ολυμπία.

Δικαίωμα παρακολούθησης έχουν όλα τα Μέλη του ΠΣΑΤ και το σύνολο των Αθλητικών Συντακτών, καθώς επίσης φοιτητές και σπουδαστές Δημοσιογραφίας και άλλων συναφών σπουδών, τα οποία με την ολοκλήρωση του Σχολείου θα παραλάβουν σχετική πιστοποίηση (βεβαίωση παρακολούθησης).

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τα Μέλη του Συνδέσμου το δικαίωμα συμμετοχής ορίστηκε στα 70 ευρώ και για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους στα 90 ευρώ, για το σύνολο των ημερών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΟΜΙΛΗΤΕΣ – ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Στο 2ο Θερινό Σχολείο αναμένεται να παραβρεθούν και να μιλήσουν, στις επί μέρους θεματικές του Ενότητες, κορυφαίες προσωπικότητες του Πανεπιστημιακού χώρου, του Αθλητισμού και της Δημοσιογραφίας. Αναλυτικότερη αναφορά τόσο στο ωρολόγιο πρόγραμμα ανά ημέρα, όσο ακόμη στην επί μέρους θεματολογία και τους εισηγητές – ομιλητές, θα γίνει σε ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν στο διάστημα μέχρι και την πραγματοποίηση του 2ου Θερινού Σχολείου.

ΣΤΟΧΟΣ: Ο ΠΣΑΤ απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής τόσο στα Μέλη του και τους Αθλητικούς Συντάκτες γενικότερα όσο και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, με την διαβεβαίωση ότι από την πλευρά του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επιτυχία και της φετινής εκδήλωσης του Θερινού Σχολείου. Εκδήλωση που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο δράσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) και έχει αντικείμενο την πολύπλευρη ενημέρωση και δια βίου εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν την αθλητική δημοσιογραφία και τον Αθλητισμό γενικότερα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2ο Θερινό Σχολείο, κατατίθενται στη Γραμματεία του ΠΣΑΤ (psat@otenet.gr, τηλ: 2103631861, φαξ: 2103635777) έως την 21η Σεπτεμβρίου 2015.