Tuesday 16 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Πρακτική Άσκηση Χειμερινού Εξάμηνου 2014-2015

Μετά από εξέταση των υποψηφίων για το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, επιλέχθησαν οι παρακάτω φοιτητές:

1. Αμοιρίδης Κωνσταντίνος
2. Αραβανή Γεωργία
3. Θεοδωρίδης Εμμανουήλ
4. Καλλίνη Κωνσταντίνα
5. Καμνή Σταυρούλα
6. Κανέλλη Άννα
7. Κεσίδης Γιάννης
8. Μπισσάρας Γιώργος
9. Ονησιφόρου Ραφαέλλα
10. ΠαληαναστάσηςΑθανάσιος
11. Στουγιαντζίκη Βάια
12. Σερετάκη Χριστίνα
13. Τόλλα Άντρια
14. Τόσκα Μαρία
15. Τσιρογιάννη Μυρτώ
16. Φασούλας Τηλέμαχος
17. Χαβαλές Σωτήρης
18. Χατζίδου Αικατερίνη

Από αυτή τη στιγμή και έως την Πέμπτη 23/10 τα μεσάνυχτα όσοι έχετε επιλεγεί για να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση αυτό το εξάμηνο, θα μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις σας μέσα από την πλατφόρμα του ΔΑΣΤΑ (https://dasta.auth.gr). Εκεί θα κάνετε σύνδεση με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και θα ακολουθήσετε τα βήματα που επεξηγούνται στο σχετικό εγχειρίδιο που μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο:

https://dasta.auth.gr/uploaded_files/635234036806004928.pdf

Η μοναδική διαφορά σε σχέση με τον οδηγό είναι αυτό που αναφέρεται στη σελ. 8. Όταν θα χρειαστεί να εισάγετε στο σύστημα την αίτησή σας δεν υπάρχει το κουμπί «αναζήτηση», αλλά θα πρέπει να ανεβάσετε το έντυπο της αίτησης που θα έχετε ήδη αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας (Κατεβάστε την Αίτηση Πρακτικής Ασκησης).

Κατά τη συμπλήρωση των αιτήσεων θα πρέπει να συμπληρώσετε υποχρεωτικά όλα τα πεδία πλην του ΑΜΑ (Αριθμός Μητρώου Ασφαλιζομένου ΙΚΑ) σε περίπτωση που δεν έχετε.

Πρέπει να προσέξετε ότι εκτός από τον Αριθμό Ειδικού Μητρώου-ΑΕΜ (που αναγράφεται στο βιβλιάριο σπουδών) σας ζητά και έναν 16ψηφιο αριθμό (το ΑΕΜ αποτελεί μέρος αυτού) ο οποίος αναγράφεται στο πάσο σας.

Όσοι δεν έχετε ΑΜΑ θα πρέπει να παραλάβετε από την κα Μπάνου ή την κα Κωστοπούλου μία βεβαίωση την Παρασκευή 31/10, ώρες 12:00-10:30 ώστε τη Δευτέρα 3/11 το πρωί να πάτε στο ΙΚΑ (είτε της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, είτε στο ΙΚΑ όπου ανήκει ο φορέας όπου θα κάνετε πρακτική) για να βγάλετε ΑΜΑ, τον οποίο και θα πρέπει να συμπληρώσετε στη συνέχεια στην ηλεκτρονική σας αίτηση στο ΔΑΣΤΑ ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι συμβάσεις σας.

Εκτός της βεβαίωσης, στο ΙΚΑ θα πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας:

  1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.
  2. Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ (ή αντίστοιχο έντυπο με το Α.Φ.Μ. και τη Δ.Ο.Υ., π.χ. εκκαθαριστικό).
  3. ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)
  4. Αποδεικτικό Διαμονής (ενοικιαστήριο ή ένα λογαριασμό ΔΕΗ)
  5. Για Ασφαλισμένους και σε άλλα ταμεία «Βεβαίωση» με ημερομηνία έναρξης και Αριθμό Μητρώου (ΜΟΝΟ για ΑΜΕΣΑ ασφαλισμένους και σε άλλο φορέα, π.χ. ΟΑΕΕ, ΤΑΕ)
  6. Βιβλιάριο Τραπεζικού Λογαριασμού -φωτοτυπία τη σελίδα που φαίνεται ο Τραπεζικός Λογαριασμός.

Για απορίες, προβλήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε ανά πάσα στιγμή στο: katerina.kostopoulou@gmail.com.

Τέλος, όσοι πρόκειται να κάνετε την πρακτική σας εκτός Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο katerina.kostopoulou@gmail.com ώστε να παραλάβετε τη βεβαίωση για το ΙΚΑ.

Η πρακτική αυτό το εξάμηνο θα διεξαχθεί το διάστημα 1/11/2014-31/1/2014.

Υπενθυμίζεται στους παραπάνω φοιτητές, ότι οφείλουν να δηλώσουν την πρακτική άσκηση στη δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος
Χρήστος Φραγκονικολόπουλος
Αναπλ. Καθηγητής

Σχετικά αρχεία