Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Προκήρυξη Διαπανεπιστημιακού – Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνών»

Προκήρυξη θέσεων Μεταπτυχιακών Φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014-2015

Η Ειδική Διϊδρυματική Διατμηματική Επιτροπή (ΕΔΔΕ) του Διαπανεπιστημιακού – Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) των Τμημάτων :

1) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΘ
2) ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΘ
3) ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΘ
4) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΘ και
5) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΑΚ.

αποφάσισε την προκήρυξη σαράντα πέντε (45) θέσεων Μεταπτυχιακών Φοιτητών για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατευθύνσεις:

Α. Δικτυακή υπολογιστική – Ηλεκτρονικό Εμπόριο (15)
Β. Ευφυή Συστήματα – Μεθοδολογίες Υπολογιστικής Νοημοσύνης και Εφαρμογές (15)
Γ. Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή (15)

Στο ΔΔΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων και διπλωματούχοι Μηχανικοί Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών, της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ, συναφούς γνωστικού αντικειμένου.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (ισόγειο κτιρίου Δ’ Πολυτεχνικής) από 19 Αυγούστου μέχρι 8 Σεπτεμβρίου, τα εξής απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση που παρέχεται από τη γραμματεία του ΔΔΠΜΣ
  2. Βιογραφικό σημείωμα
  3. Τίτλοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών (αν υπάρχουν)
  4. Πιστοποιητικό του ΔΟΑΤΑΠ σχετικό με την ισοτιμία και αντιστοίχιση των τίτλων σπουδών με αντίστοιχους ελληνικών ΑΕΙ, εφόσον οι τίτλοι έχουν δοθεί από Πανεπιστήμια του εξωτερικού
  5. Αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων των προπτυχιακών ή/και μεταπτυχιακών σπουδών ή υποβολή του Παραρτήματος Διπλώματος που συνοδεύει κάθε τίτλο σπουδών.
  6. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας
  7. Δυο συστατικές επιστολές
  8. Πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας
  9. Άλλα έγγραφα που κατά την κρίση του υποψηφίου πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγησή του.

Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής δεν υποχρεούνται να υποβάλουν πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα των δικαιολογητικών αλλά απλές φωτοτυπίες ή ηλεκτρονικά αρχεία σε μορφή tif, jpeg, pdf ή άλλη.

Δικαίωμα υποβολής δικαιολογητικών έχουν οι φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές του το Σεπτέμβρη υπό την προϋπόθεση, ότι θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους έως τον Οκτώβριο που πραγματοποιείται η εγγραφή των μεταπτυχιακών φοιτητών και η έναρξη των μαθημάτων.

Όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη από μέλη που ορίζονται από την ΕΔΔΕ του ΔΔΠΜΣ.

Διευκρινίζεται ότι η τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης του ΔΔΠΜΣ εγκρίθηκε από την Σύγκλητο Ειδικής Σύνθεσης του ΑΠΘ (συνεδρία 160/23-07-2014) και θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων σε ηλεκτρονική μορφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του ΔΔΠΜΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ee.auth.gr ή να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ (Ισόγειο κτιρίου Δ’ Πολυτεχνικής) στο τηλ. 2310 996023, από τις 9:30 έως τις 12:30.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο.