Thursday 28 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Παραγωγή και δημοσίευση περιεχομένου στο διαδίκτυο με έμφαση στον ήχο – πρόγραμμα επιμόρφωσης

Το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών ΜΜΕ του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου πρόκειται να υλοποιήσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα:

Παραγωγή και δημοσίευση περιεχομένου στο διαδίκτυο με έμφαση στον ήχο.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης, συνολικής διάρκειας 5 ημερών (30 ώρες), θα πραγματοποιηθεί από 7/7/2014 έως 11/7/2014 στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου (www.rpi.gr) στα Χανιά της Κρήτης. Οι διδάσκοντες είναι μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού των προαναφερθέντων Εργαστηρίων. Στο πρόγραμμα θα γίνουν δεκτοί 20 συνολικά εκπαιδευόμενοι κατά προτίμηση με τα παρακάτω προσόντα:
Πτυχιούχοι και φοιτητές ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, απόφοιτοι ΤΕΕ, ΙΕΚ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διαθέτουν βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ.

Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο με κόστος 250 Ευρώ και καλύπτει α) 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, β) πλήρες πρωινό, γ) διάλειμμα καφέ και δ) μεσημεριανό. Για τους συμμετέχοντες που δεν θα κάνουν χρήση των διανυκτερεύσεων το κόστος είναι 170 Ευρώ. Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί Βεβαίωση παρακολούθησης.
Το πλήρες περιεχόμενο του προγράμματος και λεπτομέρειες μετακίνησης, κόστους, κ.λ.π. έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου (http://www.rpi.gr).
Για την υποβολή βιογραφικών τα οποία επέχουν θέση αιτήσεως εκδήλωσης ενδιαφέροντος καταληκτική ημερομηνία ορίζεται το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014: E-mail: contact@rpi.gr φαξ: 28250- 71371.

program_final