Thursday 18 April 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Ανακοίνωση του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ.

Ανακοίνωση

του Συλλόγου Αποφοίτων

του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ.

περί Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών

Σας προσκαλούμε στην Α’ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:00, στην αίθουσα 4Α του κτηρίου του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. (Εγνατίας 46, Θεσσαλονίκη).

Από τις 15:00 ως τις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση ενώ από τις 17:00 έως τις 20:00 θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων να παραστούν.

Όσοι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης ή Ελλάδος μπορούν να εκπροσωπηθούν με εξουσιοδότηση ή να παρακολουθήσουν τη διαδικασία μέσω skype και να ψηφίσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα τους στο email του Συλλόγου (syllogos_apofoiton@jour.auth.gr). Οι ανωτέρω εναλλακτικές λύσεις συμμετοχής θα δοθούν σε όσους δηλώσουν εγκαίρως, ήτοι έως και την 2α Δεκεμβρίου 2013, πως ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση αυτών.

Οι δηλώσεις Υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να αποσταλλούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email του Συλλόγου (syllogos_apofoiton@jour.auth.gr) έως και την 2α Δεκεμβρίου 2013.

Όσοι Απόφοιτοι του Τμήματος ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Συλλόγου αλλά δεν έχουν προλάβει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για Εγγραφή μπορούν να το πράξουν την 6η Δεκεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να αποστείλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email του Συλλόγου (syllogos_apofoiton@jour.auth.gr).

Με Εκτίμηση

Εκ μέρους της Προσωρινής Διοίκησης

Η Πρόεδρος                                                                                       Ο Γραμματέας

Αγγελική – Ελένη Μπιτζούνη                                              Παναγιώτης Στεφάνου