Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Επείγουσα Ανακοίνωση- Αξιολόγηση Μαθημάτων

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/ές,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από την ΜΟΔΙΠ του ΑΠΘ, από τις 2 έως και τις 27 Μάη, διεξάγεται η ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου. Με τη συμμετοχή σας ασκείτε το ζωτικής σημασίας δικαίωμά σας, την αξιολόγηση των διδασκόντων και των μαθημάτων σας. Η αντικειμενική έκφραση της κρίσης σας είναι αναγκαία προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης που σας παρέχεται.

Μέσω της ιστοσελίδας της ΜΟ.ΔΙ.Π. (https://qa.auth.gr και επιλέξτε πάνω δεξιά ΕΙΣΟΔΟΣ) και της χρήσης του πανεπιστημιακού σας λογαριασμού μπορείτε να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε σε κάθε εξάμηνο, καθώς και τους αντίστοιχους διδάσκοντες. Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία σας και να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των απαντήσεών σας με κανέναν τρόπο και από κανέναν.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τη διαδικασία της αξιολόγησης. Αφού την ολοκληρώστε, υπάρχει ακόμη ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τη νέα, ηλεκτρονική διαδικασία.

Η ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης και αποτελεί μια πρότυπη δράση εκ μέρους του ΑΠΘ. Η συμβολή σας είναι απαραίτητη για την αξιοπιστία της διαδικασίας της αξιολόγησης, για τη διασφάλιση της ποιότητας συνολικά στο ΑΠΘ, αλλά και για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό των μελλοντικών εκπαιδευτικών στόχων του Πανεπιστημίου μας.

Γρηγόρης Πασχαλίδης

Πρόεδρος