Friday 29 March 2024
jour-01
PlayPlay
jour-01
jour-02
jour-03
previous arrow
next arrow

Κρίση για μονιμοποίηση μέλους ΔΕΠ

ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Ειδικού Εκλεκτορικού Σώματος.

Τα μέλη της Π.Γ.Σ. για την κρίση μονιμοποίησης μέλους Δ.Ε.Π. του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Ψυχολογία και Μ.Μ.Ε.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κύριε/α συνάδελφε,

Προσκαλείστε σε κοινή συνεδρίαση της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. και του Ειδικού Εκλεκτορικού Σώματος, μέλος του οποίου ορισθήκατε με την Υπουργική Απόφαση αριθμ. Φ. 124.6/38/67806/Β2/31-10-2011 με θέμα: Κρίση για την  μονιμοποίηση μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα επίκουρου καθηγητή, του Τμήματος  Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε., με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Ψυχολογία και Μ.Μ.Ε. ». Η συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ.  στην αίθουσα 2, στον 2ο όροφο του κτιρίου Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. (Εγνατίας 46).

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Σας διαβιβάζουμε βιογραφικό σημείωμα και υπόμνημα του υποψηφίου κ. Α. Γαρδικιώτη και σας πληροφορούμε, ότι οι μονογραφίες, τα σχετικά άρθρα, οι δημοσιεύσεις και ό,τι επί πλέον αναφέρεται στο υπόμνημα του, υπάρχουν διαθέσιμα στη Γραμματεία του Τμήματος και για τα οποία μπορείτε, κατόπιν επικοινωνίας, να ενημερωθείτε. Επισημαίνεται ότι, τα μέλη της Τριμελούς Εισηγητικής Επιτροπής έχουν παραλάβει εγκαίρως τα ανωτέρω προκειμένου να συντάξουν την Εισηγητική Έκθεση.

Κοινοποίηση: Υποψήφιο

Τριμελή Εισηγητική Επιτροπή

H Πρόεδρος του Τμήματος

Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού

Δέσπω  Αθ. Λιάλιου

Καθηγήτρια Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας